Tel: +359 878 805088
E-mail: info@taxirusebucharest.com

Aeroportul din Varna este situat pe coasta de nord a Marii Negre, la aproximativ 8 km în afara orașului Varna. Aeroportul servește nord-estul Bulgariei

și oferă legături convenabile cu aeroporturi majore, cum ar fi Sofia, Viena, Istanbul, Moscova și în alte locații.

Aeroportul din Varna are un impact puternic asupra dezvoltării rețelelor de transport, turism și comerț în regiune. Locația sa geografică favorabilă, combinația de aer, pe mare, nod de cale ferată și de transport rutier, oferă oportunități pentru traficul intermodal și permite un număr semnificativ de zboruri turistice în timpul sezonului de vară, precum și rute aeriene regulate pe tot parcursul anului.

La 15 august 2013 - Ziua Varna, Fraport Twin stele Airport Management al AD (Concesionar germano-bulgar Varna si aeroportul din Burgas timp de 35 de ani), a deschis un nou terminal modern, pentru pasageri la aeroportul din Varna. Noul terminal are zone mari de sosire și de plecare de pasageri, sisteme moderne de pasageri și de manipulare a bagajelor, zonele comerciale atractive și spații deschise confortabile. Terminal, activitatea de designeri de renume mondial, combină stilul contemporan cu elemente de arhitectură tradițională bulgară și natură, și își propune să mențină starea de spirit a pasagerilor parte pe tot parcursul șederii lor la aeroport.