Tel: +359 878 805088
E-mail: info@taxirusebucharest.com

Aeroportul din Burgas este situat pe coasta sudică a Mării Negre, între centrul orașului Burgas și stațiunea turistică Plaja insorita.

Aeroportul servește sud-estul Bulgariei și oferă legături convenabile pentru aeroporturi majore, cum ar fi Londra, Moscova, Viena, Tel Aviv și în alte locații.

Aeroportul din Burgas are un impact puternic asupra turismului și comerțului în regiune, dezvoltarea rețelelor de transport. Locația sa geografică favorabilă, combinația de aer, pe mare, nod de cale ferată și de transport rutier, permite un număr semnificativ de zboruri turistice în timpul sezonului de vară, precum și rute regulate de avion pe tot parcursul anului și oferă oportunități pentru traficul intermodal.

La sfârșitul anului 2013, Fraport Twin stele Airport Management al AD (Concesionar germano-bulgar Varna și Burgas aeroporturile timp de 35 de ani) și-a deschis un nou terminal modern, pentru pasageri la aeroportul din Burgas. Noul terminal dispune de sisteme moderne de pasageri și a bagajelor de manipulare, zone mari de sosire și de plecare de pasageri, zone comerciale atractive și spații deschise confortabile. Terminal, activitatea de designeri de renume mondial, combină stilul contemporan cu elemente de arhitectură tradițională bulgară și natură. De asemenea, ea are drept scop să mențină starea de spirit partid pasagerilor pe tot parcursul șederii lor la aeroport.