Tel: +359 878 805088
E-mail: info@taxirusebucharest.com

Pentru iubitorii de călătorii, vă oferim plimbare în București și în alte regiuni din România, revizuirea obiectivelor turistice locale, colaborare pentru cumpărături, cazare, cumpararea de bilete pentru concerte și alte servicii.

BUCUREȘTI

Cunoscut pentru bulevardele sale largi, marginite de copaci, glorioasele clădiri Belle Epoque și o reputație pentru viață ridicată (care, în anii 1900 a câștigat porecla de "Micul Paris"), București, cel mai mare oraș și capitala din România, este astăzi o metropolă plină de viață.

Legenda romaneasca spune ca orasul Bucuresti a fost fondat pe malurile râului Dâmbovița de un cioban pe nume Bucur, al cărui nume înseamnă literal "bucurie". interpretarea lui flaut relatărilor, orbit poporul său și vinul consistent din viile din apropiere l endeared la comercianții locali, care au dat numele său la locul.

 

Noi oferim diferite excursii in Bucuresti, de revizuire și vizita, biserici, muzee, clădiri, expoziții, concerte, grădina botanică, grădina zoologică și alte locuri interesante. Mai multe informații despre călătorie pot fi găsite în secțiunea ROMANIA.

 

Valorile date sunt rădăcinile cu plecare de la Ruse. Prețurile NU INCLUDE taxele de intrare ale reperelor. Plecare de la o altă locație, vizita obiective turistice suplimentare, mai mult timp să se plimbe și să călătorească spre alte destinații interesante - la solicitarea clientului împotriva taxei corespunzătoare. Mai multe informații utile despre reperele locale pot fi găsite în secțiunea USEFULLY sau pe site-ul oficial al turismului românesc - http://romaniatourism.com