Tel: +359 878 805088
E-mail: info@taxirusebucharest.com

Global Trans Group este o companie de transport cu lungă durată de experiență, specializat în transferuri pentru pasageri în Bulgaria și România. Transport de la/către aeroportul internațional Otopeni din București. Transfer la/de la diferite adrese, muzee, stații de autobuz, Gara de Nord, terminale portuare, grădină zoologică (zoo), grădină botanică, concerte și diverse evenimente în București. Taxi către/de la multe ori destinații ca București - Giurgiu - Ruse - Varna - Burgas - Veliko Tarnovo - Razgrad - Dobrich - Shumen și orice altă locație din Bulgaria și România. Virament la/de la stațiunile de vară din Bulgaria - Albena, Nisipurile de Aur, Sf. Constantin și Elena, Kamchia, Plaja insorita, Sf. Vlas, Nesebar, Sozopol și alții. Transfer către/din stațiunile de iarnă din Bulgaria - Bansko, Pamporovo, Borovets și alții. Voiaj de la/la diferite aeroporturi - aeroportul internațional Henri Coandă/ Otopeni în București, aeroportul din Sofia, aeroportul din Plovdiv, aeroportul din Varna, aeroportul din Burgas. Pentru iubitorii de călătorie oferim diverse excursii în Bulgaria și România cu revizuirea obiectivelor turistice locale.

 

transfer, ruse, otopeni, transport, bucharest, varna, taxi;

 

TRANSFER | BUCUREȘTI | RUSE | VARNA | BURGAS | VELIKO TARNOVO

Angajații noștri de birou sunt disponibile 24/7 pentru a accepta solicitarea sau pentru a ajuta la organizarea transferului sau excursie. Menținem o performanță de înaltă calitate a serviciilor noastre, oferim vehicule fiabile și variate pentru călătoria confortabilă.

 

CERERE DE SERVICIU DE TRANSPORT

Examinați destinațiile noastre și PRETURI PENTRU TRANSPORT, în concordanță cu distanța, numărul de pasageri și cantitatea de bagaje. Trimite comanda prin CERERE DE TRANSFER în site-ul nostru sau prin e-mail nostru Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., apoi vă vom contacta. De asemenea, puteți solicita transportul tau cum ar fi contactați personalul nostru de birou prin telefon +359878805088.

 

taxi, ruse, otopeni, transfer, bucharest, varna, transport;

 

TURURI IN BUCUREȘTI

Palatul lui Ceaușescu (Parlament), partea veche din București, calea Victoriei, muzeul satului, parcul Herastrau, grădină zoologică, cafeneaua Hard Rock, piața chineză Dragon roșu, concert al grupului de renume mondial, cântăreț sau muzician... În București există diferite obiective turistice evenimente și locuri interesante pentru fiecare gust. Prin alegerea ta sau propunerea noastră, suntem gata de a organiza și realiza ta plăcută plimbare sau tur al orașului în București.

 

CĂLĂTORIE ÎN BULGARIA

Va oferim excursii turistice și revizuirea obiectivelor turistice locale din Ruse - mănăstire stâncă Basarbovo, biserici stâncă Ivanovo, oraș medieval Cherven, peşteră Orlova chuka. În jurul Veliko Tarnovo - fortăreață Tsarevets și satul Arbanasi, în jurul Gabrovo - mănăstire Dryanovo, peşteră Bacho Kiro, casa de umor și satiră, complexul etnografic Etar, în jurul Lovech - cascade Krushuna și peşteră Devetashka, precum și alte zone și obiective turistice din Bulgaria. Posibilitatea de alegere a destinațiilor noastre pregătite sau tur al dorinței tale din locațiile preferate. Posibilitatea de călătorie combinate - excursie cu câteva obiective turistice sau excursie, plus de transport la/de la aeroportul internațional Henri Coandă, Otopeni, București.

 

CERERE DE EXCURSIE TURISTICA

Uită-te la sugestiile noastre pentru traseele din secțiunea EXCURSIE ÎN BULGARIA - multe locuri diferite pentru a vizita în Bulgaria - mănăstiri și biserici de roci, vechi fortăreață, cascade și peșteri. Sugestiile noastre pentru EXCURSIE ÎN ROMÂNIA - o mare varietate de atracții în București - palate și biserici, muzee, clădiri și pătrate, grădina zoologică și botanică. La solicitarea clientului putem organiza călătoria cu caracter personalcu vrut de tine locuri pentru vizita și durata. Contactati-ne prin formularul de comandă, e-mail sau telefonul nostru și vom asista la organizarea ta frumoasă plimbare.

 

transport, ruse, otopeni, transfer, bucharest, varna, taxi;

 

SERVICII DE TRANSPORT | ROMÂNIA - BULGARIA

Global Trans Group oferă transferul pasagerilor la orice locatie din Europa. Personale transport către destinații București - Ruse - București, București - Veliko Tarnovo - București, Bucharest - Varna - București, Bucharest - Shumen - București, Bucharest - Razgrad - București, precum și la/de la orice alt punct din Bulgaria și în străinătate. Călătorie de afaceri, ridica sau trimite de prieten sau rudă, doar plimbați-vă și petrece timp plăcut, suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a ajuta, pentru a organiza și a realiza transportul ta.

 

Taxi către alte orașe din Bulgaria - transportare de la București la Ruse - Razgrad - Shumen - Targovishte - Kubrat - Tutrakan - Silistra - Dobrich - Varna - Burgas - Byala - Veliko Tarnovo - Svishtov - Sevlievo - Gabrovo - Pleven - Lovech - Plovdiv - Sofia.

 

Transfer la stațiuni de vară - transport de la București la Krapets - Shabla - Kavarna - Albena - Kranevo - Nisipurile de Aur - Sf. Constantin și Elena - Kamchia - Shkorpilovtsi - Byala - Obzor - Sf. Vlas - Plaja insorita - Nesebar - Ravda - Pomorie - Chernomorets - Sozopol - Arkutino - Primorsko - Kiten - Lozenets - Tsarevo - Ahtopol - Sinemorets.

 

Călătorie la stațiuni de iarnă - taxi de la București la Vitosha - Borovets - Bansko - Pamporovo.

 

Voiaj din diferite orașe din România - deplasa de la Giurgiu - București - Constanța - Brașov - Iași - Pitești - Râmnicu Vâlcea - Sibiu - Cluj-Napoca - Deva - Arad - Timișoara la Ruse.